image
 |  9 9 Червня 2020 | 13:28

Єрмак шукав голоси за відставку Разумкова, – Гео Лерос

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос заявляє, що глава Офісу президента Андрій Єрмак збирав голоси для відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Про це зокрема йдеться в інтерв'ю Лероса для Цензор.НЕТ.

"За тією інформацією, якою я зараз володію, Єрмак вів переговори з представниками фракцій з приводу того, чи дадуть вони голоси за зняття Разумкова.

Знаю, що за зняття Разумкова фракції ОПЗЖ Єрмак пропонував крісло першого віце-спікера", - заявив Лєрос.

За словами Лероса, йому про це сказав представник однієї з фракцій парламенту. Він вирішив уточнити це у двох інших фракціях, і там підтвердили, що були такі розмови. 

Разом із тим, він додав, що не передавав цю інформацію Разумкову, тому що не "донощик", і висловив упевненість, що Разумков сам "прекрасно розуміє картину", оскільки "у нього є стосунки з Офісом президента, і він точно не дурний хлопець і розуміє, що відбувається". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр культури Ткаченко виступив проти заборони на показ фільмів російських пропагандистів

За словами Лероса, Разумков нейтрально ставиться до всіх у парламенті, і тому користується великою повагою багатьох депутатів.

Передісторія від "УП": 

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави Офісу президента Андрія Єрмака – Дениса Єрмака – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила провадження за статтею "Зловживання впливом", але потім перекваліфікувала його на "Шахрайство" і 17 квітня прийняла рішення про передачу справи за підслідністю до Головного слідчого управління Нацполіції.  

Водночас менше ніж за тиждень Нацоліція передала цю справу назад в СБУ.

Жоден із фігурантів плівок з братом глави ОП Денисом Єрмаком не захотів писати заяви про злочин, усі "претенденти" на держпосади заперечили, що давали хабарі Єрмаку та його спільникам за працевлаштування.

Згодом Лерос заявив, що доведе, що ОПУ на чолі з Єрмаком перетворився на організоване злочинне угрупування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Зеленського вимагають законодавчо заборонити чіпування людей в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити