image
 |  7 31 Березня 2020 | 18:30

Єрмак так і не відповів на запитання: чи піде у відставку, якщо факти щодо його брата підтвердяться?

Коментар, який отримав найбільшу кількість реакцій під постом Офісу Президента в Facebook, залишився без відповіді.

На це вказала журналістка Христина Бердинських, яка і поставила запитання, - пише Цензор.НЕТ.

Її для видання НВ цікавило, чи готовий піти у відставку глава Офісу Президента, якщо підтвердяться факти, що його брат вів переговори про посади і призначення від імені чиновника.

У своєму пості Бердинских також зазначила, що Єрмак не сказав про реакцію президента на скандал за участю брата глави ОП.

Зазначимо: в анонсі брифінгу на сторінці Офісу Президента говорилося, що представники ЗМІ можуть у коментарях ставити запитання. Пост набрав понад 700 коментарів.

Нагадаємо, в неділю, 29 березня, Гео Лерос виклав кілька відео, на яких брат глави Офісу Президента Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення на різні державні посади. Нардеп також повідомив, що звернувся в НАБУ.

Андрій Єрмак звинуватив Лероса в наклепі і пообіцяв подати заяви в СБУ і ДБР.

Цензор.НЕТ зробив розшифровку опублікованих записів.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Відпрацьовується декілька версій того, за яких обставин було зроблено записи, - перший заступник директора ДБР Бабіков про "записи Лероса"

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос направив копії опублікованих відеозаписів у НАБУ.

САП відкрила на підставі відеозаписів кримінальне провадження за фактом можливого скоєння корупційних злочинів під час призначення осіб в органи державної влади.

ДБР відкрило за заявою Андрія Єрмака провадження за 4 статтями: ст. 190 (Шахрайство), стаття 344 (Втручання в діяльність державного діяча), стаття 328 (Розголошення державної таємниці) і стаття 365 (Перевищення влади або службових повноважень).

Адвокат Масі Найєм повідомив, що прокуратура отримала вказівку шукати провадження щодо створення муралів на депутата від "Слуги народу" Гео Лероса, який також є засновником проєкту вуличного мистецтва Art United Us.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити