image
 |  2342 19 Березня 2024 | 17:21

ЄС, "Слуга народу" та Аграрна партія відмовилися визнати незадовільною роботу Волинської ОДА із заборони діяльності московського патріархату

Депутати від фракцій "Європейська Солідарність", "Слуга народу" та Аграрної партії Волинської обласної ради не проголосували за визнання незадовільною роботу Волинської ОДА щодо заборони діяльності УПЦ московського патріархату на території Волині.

Під час розгляду питання про інформацію Волинської обласної військової адміністрації щодо виконання рішень обласної ради про заборону діяльності церкви московського патріархату на території Волині голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів запропонував визнати роботу Волинської обласної державної адміністрації незадовільною, - пише ВолиньUA.

Мова йде про нехтування рішення обласної ради про заборону діяльності УПЦ московського патріархату на території Волинської області.

Однак, у сесійній залі не набралося достатньо голосів за таку пропозицію. "За" проголосувало лише 29 депутатів.

"Напевно їх задовольняє такий стан речей і така неякісна робота Волинської ОДА. Дивно спостерігати подібного роду роздвоєння політичної особистості. З одного боку виступати за робочу групу для вирішення даного питання, оскільки Волинська ОДА самоусунулася та ігнорує позицію депутатів. А з іншого не визнавати очевидну істину шляхом голосування. А саме - вперте небажання керівництва Волинської ОДА розривати договори оренди та користування з московським патріархатом", - прокоментував результати голосування Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська влада має законні підстави забрати у московської церкви Зимненський монастир, але свідомо не робить цього, - Анатолій Вітів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити