image
 |  5 20 Листопада 2022 | 14:52

Естонія передасть Україні 27 автобусів

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу повідомив, що Україні у вигляді гуманітарної допомоги буде передано 27 міських автобусів.

Про це повідомляє Київ 24.

Естонський МЗС також планує спільно з міською владою Таллінна найближчим часом відправити в Україну два автомобілі швидкої допомоги.

Рейнсалу нагадав, що на додаток до військової та політичної підтримки Україні також необхідно надавати гуманітарну допомогу, щоб українське суспільство могло якнайкраще функціонувати, всупереч війні.

Тим часом естонське відділення клубу Lions (міжнародна мережа громадських благодійних організацій) також повідомило, що завдяки коштам, зібраним у рамках кампанії “Світла та тепла Україні”, буде куплено 13 електрогенераторів, які вирушать до України найближчими днями.

Голова клубу Алар Ряст зазначив, що допомога Україні має невпинно продовжуватися, адже українці борються за збереження всієї Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща хоче посісти місце Росії у G20

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити