image
 |  7 22 Січня 2018 | 07:35

Facebook відкриє в Європі три нові центри з навчання інформаційних технологій

Корпорація Facebook відкриє в Європі три нові центри, де всі бажаючі зможуть два роки навчатися інформаційним технологіям. Про це 22 січня 2018 року повідомляє сайт «NEWSONE.UA». Про це розповіла операційний директор компанії Шеріл Сандберг в інтерв'ю Reuters. Вона повідомила, що центри з'являться в Іспанії, Польщі та Італії.
Є побоювання, що в умовах цифрової революції люди залишаються без уваги, ми обов'язково хочемо інвестувати в розвиток навичок застосування цифрових технологій, щоб у людей були вміння, необхідні для повноцінної участі в цифровій економіці, - зазначила Сандберг.
Особливу увагу буде приділено молоді, біженцям і людям похилого віку. Навчання буде направлено на підвищення медіаграмотності населення і розширення навичок цифрової безпеки. Також компанія буде інвестувати близько $ 12,2 млн в розробку штучного інтелекту, яким займаються у Франції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити