image
 |  4 26 Липня 2019 | 22:31

Фальсифікація кримінального провадження? Екс-керівник Волинської митниці уникнув домашнього арешту

Артур Мартіросян, адвокат колишнього голови Волинської митниці Віктора Кривіцького, повідомив, що його клієнт не буде знаходитись під домашнім арештом, як того вимагав прокурор Максим Киричук.

Про це пише "Під прицілом".

"Сьогодні, 26.07.2019 року, відбувся, анонсований прокурором Київської області Киричуком М.Ю., розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Кривіцькому В.Б. Нажаль, Киричук М.Ю. особисто не зявився на розгляд клопотання прокуратури, а прислав процесуального прокурора. Можливо, як би Киричук М.Ю. особисто підтримував позицію обвинувачення, то було б інше рішення, проте ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва відмовлено в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу Кривіцькому В.Б., що означає незаконність оголошення мого клієнта в розшук. Рано чи пізно працівникам правоохоронних органів прийдеться відповідати перед законом за фальсифікацію кримінального провадження і ми на один крок стали до цього ближчі", – написав адвокат.

Читайте також: Співак з Луцька «засвітився» на російському фестивалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити