image
 |  2 21 Червня 2021 | 18:08

Фанати збірних Австрії та України разом заспівали «Путін – х**ло!» перед матчем Євро-2020 (ВІДЕО)

Фанати збірних України та Австрії перед матчем групового турніру Євро-2020 разом виконали знаменитий хіт про президента Росії Володимира Путіна. Вболівальники зайняли вулиці Бухареста, де сьогодні, 21 червня, пройде поєдинок третього туру.

Як повідомляє OBOZREVATEL, відповідне відео з'явилася в групі zoryalondonsk у соціальній мережі Instagram. Українці вкотре заспівали "Путін – х**ло!", що активно підтримали і вболівальники австрійської національної команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Луцька десятка»: повідомили, хто переміг на змаганнях зі спортивної ходьби

Австрія та Україна зіграють у третьому турі групового турніру Євро-2020. Команду Андрія Шевченка в цій зустрічі для виходу до 1/8 фіналу. З великою часткою ймовірності аналогічний результат виведе до плей-оф і нашого суперника.

Ситуація, за якої матч Україна – Австрія може завершитися внічию, викликала побоювання в Росії. Журналісти припустили, що команди можуть спеціально оформити такий результат і не пустити російську національну команду до плей-оф у разі поразки підопічних Станіслава Черчесова від Данії.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко категорично відкинув будь-які підозри в нечесній грі.

Як раніше повідомляв OBOZREVATEL, фанати збірної України заспівали лайливий хіт про Путіна на матчі Євро-2020 з Північною Македонією, викликавши справжню істерику в росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще 7 країн приєдналися до авіабойкоту Білорусі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити