image
 |  0 22 Травня 2018 | 05:16

Фанатики Московського патріархату довели дітей до сонячних ударів

Учора, 21 травня, під Дніпропетровською обласною радою близько 10 осіб, п‘ятеро з яких - діти, зібралися на «мітинг» проти створення Української автокефальної церкви.
Про це повідомляє "Вголос" із посиланням на «Дніпроград».
Близько 50 небайдужих мешканців міста вийшли до ради, аби не допустити проведення цього, на їхню думку, «псевдомітингу» для російських ЗМІ.
Містяни вважають, що цей мітинг замовлений Московським патріархатом та покликаний «показати», наскільки люди агресивно налаштовані проти створення Української церкви. Але адепти Московського патріархату заперечують цей факт та вважають, що мітинг замовлений американськими спецслужбами.
Захід охороняло більше 50 правоохоронців, але без бійок не обійшлося. Конфлікти виникали навіть тоді, коли небайдужі прохожі просили «вірян» сховатись у затінку.
«Мітингувальники»  протримали власних дітей під  палючим сонцем, через що довелося викликати швидку для малечі. У результаті, за висновками медиків, двоє дітей 3-4 років отримали сонячні удари.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити