image
 |  0 1 Лютого 2020 | 09:36

Фантастика: суд постановив, що Портнов 5 років був у Росії, але безпреревно жив в Україні

Судова система при Зеленському набуває все більш фантастичного трактування законів Україні. Природньо, тільки якщо ви маєте зв'язки та вплив на нову владу. Наприклад, як чиновник Януковича, втікач та добрий друг та бізнес-партнер глави ОПУ Богдана та самого Зеленського.
Людина, що обґрунтовано була під санкціями - тепер, за рішенням "славнозвісного" Печерського суду виявляється білою та пухнастою. При чому це рішення ухвалила суддя Світлана Волкова, що була звільнена за порушення присяги судді ще у 2016 і знаходиться під слідством. Вона у 2014  змінила запобіжний захід командиру «чорної роти» спецпідрозділу «Беркут» Дмитру Садовнику, відпустила його з-під варти - і він втік до Росії. Тепер Волкову судять за ухвалення неправосудного рішення. Але Волкова при владі Зеленського швиденько поновилась на посаді, у жовтні 2019, і тепер виносе саме ті рішення що треба тандему Портнов-Богдан. 
Про це пише Судовий репортер:"Портнов повідомив, що 22 лютого 2014 виїхав за межі України і не міг повернутися у зв’язку з політичним і безпідставним кримінальним переслідуванням. За наполяганням української влади в ЄС та Канаді до нього були застосовані санкції. Відтак Портонов мусив шукати роботу за кордоном, але намагаючись зберегти зв’язки з Україною.
14.04.2014 р. він був прийнятий на посаду директора департаменту з надання правової допомоги за кордоном адвокатського об’єднання «Корпоративні технології». Одночасно наказом голови об’єднання від йому оформлено службове відрядження за межі України строком на 60 днів. Це відрядження неодноразово продовжувалося аж до 19 травня 2019 і в цей день він повернувся в Україну. За весь період відрядження йому в Україні нараховувалась зарплата і сплачувались податки."

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити