image
 |  4 13 Грудня 2017 | 17:20

Фахівці ДФС Волині з’їздили в євротур Угорщиною та Австрією

Туристичну подорож волинян – працівників територіальних органів ДФС в області, до європейських столиць ініціювала профспілка працівників ДФС Волині.
Про це 13 грудня 2017 року повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Вибір туристичного маршруту мандрівки до європейських сусідів профспілкові лідери волинських фіскалів обрали не випадково: Будапешт та Відень – столиці країн, з якими українці мають спільне історичне минуле.
Отож, протягом кількох днів волиняни знайомилися з архітектурними пам’ятками та культурним надбаннями міст, де свого часу значною мірою вершилася доля народів та країн Європи.
Велич і могутність кожного народу має своє відображення не лише в переказах та легендах, а й в пам’ятках матеріальної культури. Тож, туристична група з Волині дізнавалася про історію угорців та австрійців, закарбовану в палацах, замках, фортецях, резиденціях та площах. Цікава розповідь екскурсовода про кохання та лицарські вчинки представників князівських та королівських династій доповнила враження про гідне історичне минуле угорського та австрійського народів, - розповіла голова профспілки працівників ГУ ДФС у Волинській області Світлана Ротченкова.

Такі пізнавальні подорожі для працівників органів ДФС Волині профспілкова організації ініціює не вперше. Щонайменше 1 раз в рік волинські фіскали мандрують до різних визначних місць України. Нинішня подорож до Угорщини та Австрії – вже друга закордонна мандрівка в житті колективу працівників територіальних органів ДФС у Волинській області.
Саме такі екскурсії – не лише чудова нагода поповнити знання про славне і гідне минуле свого народу, а й можливість дізнатися щось цікаве та важливе про історію наших європейських сусідів, - запевняють в ГУ ДФС у Волинській області.
З історичними місцями, які відвідала група волинських фіскалів, можна ознайомитися у фотодобірці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити