image
 |  2 9 Серпня 2018 | 05:18

Фейкомети: оманливі примари псевдодій і як їх вирішити

У офіційно Третій (а фактично, - четвертій) світовій війні, яка почалася 2013 року і закінчиться у 2020 році, агліцьке словосполучення «fake news» перекладається як «фальшиві новини». Або в агліцькому слензі - «лайнові новини». Про них і мова.
Засоби масової інформації
Наприклад: деяке видання, яке себе російською мовою називає «Всеукраинское общественно-политическое интернет-издание» публікує таку «інформацію»:
Цей фейк (так нині по-модньому, по-агліцькі, називати відверту брехню) перепублікували ще чотири офіційно українські, однак російськомовні сайти:
За новомодньою традицією сайтів в Україні – без посилання на першоджерело!
Зауважте, - не «жовта преса», а традиційні сайти!
Коротше кажучи, 6 серпня, нібито, сталася магнітна буря рівня G1. Однак глянувши на офіційний сайт «Лєбєдєв.ру», на який посилається деяке видання, ми бачимо, що це не коров’яча, коняча чи козяча «міна»:
Чисто інформаційне лайно! Але таким займаються не лише деякі ЗМІ…
Фейко-цяцянки влади
Томос – як «безвіз» чи зарплата захистникам Вітчизни, яку обіцяв Порошенко – фейк!
А чим ще він може похизуватися? Щомісячним мільйоном зі свого банку? Чи відпочинком на Мальдівах на півмільйона доларів при офіційній зарплаті у 28 тисяч гривень на місяць? Чи не проданими активами, як велить закон і як він сам обіцяв?
«Безвіз»: Перше. Державна прикордонна служба України прозвітувалася, що «безвізом» скористалися вже мільйон українців! Але це зовсім не правда, а лише статистика. Це загальна статистика перетину кордону українцями, яка включає відпочинки депутатів і прикордонних «візочників». Так скільки реально українців пересікали кордон?
Друге. Візи «шенгену» коштували 30 євро за Януковича, нині – 7 євро. Невже за 23 євро різниці були відправлені у Вічність “Небесна сотня” і 10 тисяч українських захистників?
Мінімальна зарплата українського контрактного вояка – 7 тисяч гривень. З таким відношенням влади до себе не погодились 30 тисяч героїв, які звільняються в цьому році. Подачка у мінімальні 9 тисяч гривень не зупинить ні тих, хто вже написав рапорти, ні тих, хто вагався їх написати. Тобто, владі не потрібна армія, яка звільнить Донбас і Крим!
Томос: продай «фейк» для «лайку»
Кожен християнський народ має право на свою помістну церкву. Однак він навряд чи її отримає через міняйликів – Євангеліє від Івана, глава 2, вірші 12-25:
Не забувайте, як Томос пообіцяв Порошенко до 27-28 липня 2018 року: дня, для християн, святого Володимира. І не відбулось! Не забувайте і про невдале до Вселенського Патріарха посольство УПЦ МП начолі з Новінським! Не забувайте, що сам Кіріл(ка) Гундяєв 31 серпня має відвідати владику Варфоломія.
Все це фетіш, фейк, примара! Тут немає віри, лише міняйлики до Вселенського патріарха Варфоломія!
Фактично і «де юре» сам Томос – вже майже докінчений факт. Але майбутнє слово і документ від церковників – це лише «журавель у небі»! Який не стільки не вирішує, як створює проблеми.
Наприклад, як будуть вирішені питання Лавр, Зимненського монастиря під Володимиром, Церква Покрови Пресвятої Богородиці в Луцьку тощо?
Закони не дозволять тероризму (захоплення будівель і людей), прихожани теж не зацікавлені у зміні віри, але власником цих забудов, хоч і вкрадених 300 років тому, але офіційно залишається Російська Православна Церква, яка була створена кадебістами у 1943 році!
Є надія, для тих, хто «зріє»!
Якщо Україна є правонаступницею Українських республік Скоропадського, Петлюри, Грушевського, Винниченка, України в екзилі тощо, - то мають опиратися на ті закони, які були!
[embed]https://youtu.be/9MHqFnWn3LU[/embed]
А закони залишились, - їх просто ніхто не відміняв, а, значить (як для правонаступника) – вони діють!
 
Віталій Буряк, спеціально для «ВолиньUA»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити