image
 |  7 2 Лютого 2022 | 09:01

Фельдшер ніс пацієнта на спині понад 2 кілометри через снігові замети

Через сильні снігові замети, фельдшер на Рівненщині, ніс пацієнта на спині понад два кілометри, оскільки карета швидкої не могла проїхати.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

Дана подія трапилась 16 лютого, близько 15:46 на лінію 103 надійшов виклик від сімейної лікарки Тучинської амбулаторії про те, що жителю села Воронів Гощанського району необхідна допомога. Медик повідомила, що у 47-річного пацієнта почалися судоми на фоні ДЦП. Його мати збентежена і не знає, що робити.

На вказаний виклип відправилась фельдшерська бригада Тучинського пункту постійного базування центру екстреної медичної допомоги. Проте, через снігові замети, карета швидкої допомоги не могла проїхати за вказаною адресою.

Однак не розгубившись, фельдшер Степан Вознюк взяв з собою необхідні медичні препарати та вирушив пішки. Щоб дібратись до пацієнта, йому необхідно було пройти понад 2 км шляху.

Фельдшер Микола вознюк провів огляд пацієнта і надав первинну допомогу, однак останньому була необхідна госпіталізація до мед закладу.

Так, як карета швидкої була далеко, медик не розгубився і взяв на спину пацієнта та рушив 2 км до карети швидкої. 47-річного пацієнта госпіталізували до Гощанської центральної районної лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі вантажівки не змогли виїхати на міст через слизьку дорогу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити