image
 |  5 16 Липня 2020 | 10:03

Фестиваль повстанської пісні «Вовчак-Волинська Січ» відбудеться онлайн (Умови пpоведення)

Департамент культури Луцької міської ради опублікував Умови пpоведення та фоpму заявки на участь у фестивалі у 2020 pоці.

Умови пpоведення Обласного дистанційного фестивалю повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ»

І. Загальні положення

1.1 Обласний дистанційний фестиваль повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ» відбудеться дистанційно за необхідності дотримання вимог законодавства, у зв’язку з ситуацією, пов’язаною з оголошенням на усій території України карантину до 31 липня 2020 року, терміни якого можуть змінитись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні.

1.2. Організатори – управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, Обласний науково-методичний центр культури, сектор культури Турійської райдержадміністрації, Турійський районний будинок культури (далі – фестиваль).

ІІ. Мета та завдання фестивалю

2.1 Метою є – посилення патріотичного виховання підростаючого покоління та молоді, вшанування полеглих за волю, єдність і свободу України, пропаганда творів патріотичної тематики минулого і сучасності, розвиток аматорської творчості та збагачення репертуару колективів високохудожніми творами,які показують героїчну боротьбу українського народу за свою незалежність.

2.2 Завданнями фестивалю є: – подальший розвиток вокально-хорового та музичного мистецтва; – вдосконалення виконавської майстерності учасників; – збагачення репертуару творами патріотичного спрямування, світової, української класики.

ІІІ. Учасники фестивалю

3.1.Учасниками фестивалю (при дотриманні карантинних вимог) можуть бутиаматорські колективи різних вікових категорій – солісти-вокалісти, вокальні ансамблі та ансамблі малих форм, ансамблі народної пісні та музики, фольклорні колективи.

ІV. Умови проведення фестивалю

4.1. Програма фестивалю складається з творів героїко-патріотичної тематики минулого і сучасності, що оспівують боротьбу українського народу за свою незалежність.

4.2. Учасники фестивалю надсилають до 24 липня 2020 року на електронну адресу Обласного науково-методичного центру культури [email protected] заявку (згідно з додатком) та якісне відео виступу (1 твір). Відео відзняте мобільними пристроями повинно бути лише у горизонтальному положенні. Посилання на відео у соціальних мережах або каналу YouTube організатори не приймають. Заявки прислані пізніше вказаної дати не розглядатимуться.

4.3 Виступи учасників фестивалю будуть розміщені на сайті Обласного науково-методичного центру культури, поширюватися у соціальних мережах.

4.4. Учасники будуть відзначені дипломами управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Додаток до Умов проведення обласного дистанційного фестивалю повстанської пісні «Вовчак – Волинська Січ»

ЗАЯВКА

на участь у Фестивалі

1. ПІБ учасника (для солістів)/назва колективу

2. Установа, яку представляють

3. ПІБ керівника колективу

4. Назва твору (вказати авторів слів та музики)

5. Номер телефону контактної особи.

http://www.nmck-volyn.com.ua/news_detail.php?id=597

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хто буде відповідати за цей вандалізм?», – луцька майстриня про пофарбований пам’ятник Лесі Українці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити