image
 |  0 26 Липня 2021 | 08:39

Фіаско! Головна українська претендентка на олімпійські медалі з фехтування вибула з боротьби

30-річна українська фехтувальниця на шаблі Ольга Харлан раптово припинила боротьбу за медалі на Олімпійських іграх 2020 в Токіо. Вона сенсаційно програла в першому ж поєдинку.

Як інформує Sport.ua, у поєдинку першого раунду наша співвітчизниця програла представниці Китаю Ян Хен'ю – 12:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійські ігри: шпажист Ігор Рейзлін здобув для України другу медаль

Варто зазначити, що Харлан дуже непогано розпочала перший період і вела 6:2, але потім суперниці вдалося зрівнятися і вийти вперед.

У другому періоді Ольга зуміла знову повернутися в боротьбу, за рахунку 11:10 саме українка була попереду на один укол, однак здобути путівку до наступного раунду не вдалося.

Нагадаємо, Харлан мала перший номер посіву і вважалася однією з головних претендентів на золоту медаль. Збірна України в командному турнірі шаблісток участі не братиме, бо не пройшла кваліфікацію.

Таким чином, для Харлан це перша в кар'єрі Олімпіада, з якої вона повертається без медалі. У Пекіні-2008 Ольга стала олімпійською чемпіонкою в командному шаблі, з Лондона-2012 вона привезла особисту бронзу, а в Ріо 2016 українці вдалося завоювати відразу дві нагороди – особисту бронзу і командне срібло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині біля озера продають земельну ділянку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити