image
 |  0 11 Липня 2019 | 17:01

Філарет прокоментував своє інтерв’ю російському каналу

Філарет заявляє, що не думав, що його інтерв’ю на пропагандистському каналі “Росія24” викличе такий негатив у суспільстві.

Про це Філарет заявив у інтерв’ю «Громадському».

Патріарх розповів, що дає інтерв’ю усім, хто до нього звертається. Не сподівався на негативну оцінку від розмови з журналістами ворожого телеканалу.

За словами Філарета, українські ЗМІ часто перекручують його слова та доносять до людей не зовсім правдиву інформацію. В свою чергу російські ЗМІ розповіли всю правду. Жодного факту, який озвучив патріарх в інтерв’ю, не перекрутили.

Читайте також: «Ща позвоню Баканову по поводу етого черта», - Зеленський звернеться до СБУ з приводу секретаря міськради Борисполя

Філарет запевняє, що одні звертають увагу на те кому дав інтерв’ю, а інші звертають, що сказав. Так ось треба звертати увагу на те, що сказав патріарх, а не кому сказав.

Також патріарх шкодує про інтерв’ю з ворожим телеканалом. За його словами, якби знав, що буде скільки негативу – відмовився.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити