image
 |  0 28 Жовтня 2019 | 10:48

Фільм про візит Зеленського в Золоте – гірка правда і обурлива брехня в одному сюжеті, – Ігор Луценко

Фільм про візит Зеленського в Золоте – гірка правда і обурлива брехня в одному сюжеті. 

Про це написав на св оїй сторінці в мережі Фейсбук журналіст Ігор Луценко.

"Прикра правда - у тому, що і президент, і велика частина населення саме так і думає. Що причина війни – в тому, що ми обороняємося, а не в тому, що росіяни здійснюють агресію.

Навіть на щиро патріотичній Рівненщині я постійно чув цю фразу «треба закінчити війну». Що вже казати про усю країну?" - йдеться в дописі.

На думку Ігоря Луценка, цей фільм, ці 24 хвилини образять добровольців. Усіх, хто пожертвував чи готовий був пожертвувати собою. Їх жертва знецінена якісною режисерською роботою, вдалим монтажем, сучасними операторськими прийомами.

"Добровольці показані як чужі, як зайві. Як фанатики нібито неіснуючої сутності, котрою є українська держава. Українську державу протиставлено людині. Добровольців протиставлено населенню.

Добровольців показано тими, хто розпочав війну. В цьому велика брехня, і це великий злочин – коштом авторитету президента знімати і поширювати по усій країні такі фільми", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сором за президента і гордість за бійця, - Сенцов про розмову Зеленського з воїном-добровольцем

"Цей фільм, мабуть, засмутить добровольців, усіх моїх братів по духу. Але я маю кілька слів утіхи", - продовжує Ігор Луценко.

У нашій країні – ми хазяї. Кількість неважлива. Скільки б виборців не проголосували за президента – це ніяк не впливає не те, що він має рацію. Скільки б не голосували за поразку – поразку можемо зазнати лише ми. І допоки ми її не захочемо зазнати – ми непереможні. 

"І найголовніше: Москва ніколи, ніколи, ніколи добровільно не віддасть нам Донбас, мінські примари і фантазії штайнмаєрів – лише покривало, котре приховує цю просту істину. Тому хай ганьбляться і б’ються головами об стінку – ми почекаємо. Ми – єдино правильна розгадка цього ребусу; наша весна, як писав один наш побратим, ще прийде з громами, брязкотом заліза і шелестом прапорів", - резюмує журналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити