image
 |  0 31 Липня 2020 | 23:08

«Філософію злочинця» «луцького теpоpиста» Максима Кривоша досліджують психіатри та слідчі

Книгу 2014-го року видавництва, автором якої є Максим Кривош, відправили на експертизу. Про це під час брифінгу повідомив начальник слідчого відділу СБУ Волині Олександр Хитрик.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Як пояснюють слідчі, досліджуючи книгу Кривоша, можна краще зрозуміти мотиви злочину та психічний стан чоловіка під час захоплення заручників та підготовки до терористичного акту.

Зі слів Олександра Хитрика, слідчі вилучили усі екземпляри книги, які були знайдені у помешканні Максима Кривоша. У бібліотеках книги лишилися у вільному доступі.

Нагадаємо, книгу під назвою «Філософія злочинця» Максим Кривош написав 2014-го. У ній розповідав про своє бачення світу та тюремне ув'язнення. Свою книгу чоловік, який захопив 21 липня у Луцьку автобус із заручниками, видав у друкарні «Волинь Поліграф».

Як розповіла Суспільному директорка видавництва, книга має 400 примірників. Редагувати власний текст видавництву Максим Кривош тоді заборонив. У друкарні книзі присвоїли бібліотечний код і тепер вона є у Науковій бібліотеці Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький міськрайонний суд у спpаві Кривоша постановив: два місяці під ваpтою без пpава застави (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити