image
 |  13 25 Лютого 2023 | 22:31

Фірма лучанина ремонтуватиме за 10 мільйонів ізолятор для затриманих у Ковелі

Головне управління Національної поліції у Волинській області провело закупівлю робіт з капітального ремонту ізолятора тимчасового перебування затриманих у Ковелі.

Про це пише Ковель медіа.

В тендері взяли участь три юридичні особи, дві з них – з Луцька. Перемогу здобуло ТОВ «СМ-Рембуд» з міста Володимира, хоча директор проживає у Луцьку. Переможець має здійснити ремонт за 10 123 171,81 грн з ПДВ протягом двох років. Усі роботи повинні бути виконані до 31 травня 2025 року.

Відомо, що «СМ-Рембуд» виконувало капітальний ремонт частини першого поверху адмінбудинку Ковельського районного управління поліції (на суму 2 384 351,82 грн) та реконструкцію приміщення Любешівського відділення поліції (на суму 8 184 066,47 грн).

Про це свідчать схвальні листи-відгуки про досвід роботи володимирської фірми, які підписав заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Віталій Ковальчук, установа якого й проводила тендер по ізолятору в Ковелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незаконні котеджі під Луцьком: депутати не підтримали зміну цільового призначення земельних ділянок

До речі, угоди по договору підряду, який стосувався капітального ремонту в Ковелі, від імені замовника підписував Віталій Ковальчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити