image
 |  4 15 Березня 2021 | 14:53

Фірма, яка пов'язана з ексдепутатом Луцькради, знову хоче орендувати туалет в центрі міста

Занедбаний громадський туалет на Театральному майдані Луцька, який за багато років не зміг довести до ладу попередній орендар «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» знову просить продовжити договір оренди до 31 серпня 2023 року.

Про це йдеться в проєкті рішення Луцької міської ради.

Ще у 2017 році приміщення в центрі Луцька дісталося «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» в оренду до 30 вересня 2020 року за 826 гривень на місяць. Однією з умов договору є те, що туалет повинен запрацювати до 15 серпня 2018 року. Згодом члени виконкому продовжили терміни облаштування вбиральні до 1 квітня 2019 року. Фірма цих зобов'язань - не виконала!

Як повідомляють місцеві ЗМІ, то власницею і керівницею «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІСУ» є Інна Танзе. Як виявилося, пані Танзе – сестра дружини ексдепутата Луцької міської ради від Радикальної партії Сергія Були.

«ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» отримало можливість орендувати інвестиційно привабливе приміщення без конкурсу за 826 гривень на місяць. Підприємство створили у червні 2017 року. Статутний капітал підприємства – 5 мільйонів гривень.

Раніше приміщення площею понад 60 метрів квадратних у центрі Луцька, оцінювали в 243 тисячі гривень або орієнтовно 9 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Центральному парку хочуть вкроїти землі під громадську вбиральню

Отож, чи продовжать оренду громадської вбиральні фірмі «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС», яка має відношення до ексдепутата Луцькради та яка не зуміла запустити вбиральню в терміни.

До слова, у 2020 році за дивним збігом обставин чи то такого переживання за громадськість, ексдепутат Сергій Була активно лобіював виділення землі в Центральному парку Луцька для будівництва нової вбиральні, це окрім того, що на території парку роміщені два занедбаних туалети. Цього річ заплановано виготовлення проєкту будівництва вбиральні і все за гроші громади міста. Лишається відкритим питання, чи знайдуться гроші для будівництва вбиральні в бюджеті? Чи доведеться шукати приватних інвесторів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцького ексдепутата забрали водійські права через п'яне водіння

До слова, 28 листопада 2020 року Сергія Булу зупинила поліція. Під час спілкування з ним патрульні зафіксували запах алкоголю із його порожнини рота, порушення мови та поведінку, що не відповідала обстановці. Порушник відмовився від огляду у медичному закладі. Це було зафіксовано у відповідному протоколі, складеному у присутності двох свідків. Надалі Сергій Була п'ять разів не з'явився на судове засідання.

У підсумку Феміда його визнали винним у керуванні транспортним засобом в нетверезому стані. Його позбавили права керування на один рік та призначили штраф в розмірі 10 200 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити