image
 |  2 10 Серпня 2022 | 23:31

Фірма зі Львова освоїть на Світязі понад 40 мільйонів

Ковельська районна військова адміністрації провела два тендери на роботи, пов’язані з каналізуванням населених пунктів, розташованих довкола озера Світязь.

Про це повідомляється на сайті державних закупівель Prozorro, - пише Ковель медіа.

Переможцем в обох тендерах є ТОВ «Вельт Капітал», яке зареєстроване у місті Львові на вулиці Саксаганського в будинку №14 у квартирі №4Б. Засновник та директор товариства – Павленко Тетяна Євгенівна, статутний капітал – 1 мільйон гривень, основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будинків.

Іншими учасниками тендерів були також фірми з Львівщини – приватне підприємство «Преміумінвестбуд» та ТОВ «Містобуджитло», які зареєстровані у місті Новояворівськ за однією адресою: на вулиці Січових Стрільців, 10.

Договори з переможцем тендерів наразі не укладені. Згідно опублікованої інформації, ТОВ «Вельт Капітал» має реалізовувати такі проєкти:

  • будівництво каналізаційної мережі в західній частині селища Шацьк, сіл Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд селища Шацьк за 21 910 000 грн з ПДВ;
  • будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у селі Світязь за 18 390 000 грн з ПДВ.

Строк виконання всіх робіт – 29 вересня 2022 року.

Нагадаємо, роботи заплановано в рамках проєкту «Покращення екологічної ситуації в Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» у межах Програми транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна 2014-2020, що фінансується за кошти Європейського Союзу.

У цілому цей проєкт передбачає проведення 150 кілометрів каналізаційних мереж у населених пунктах Світязь, Пульмо (урочище Мокашин), Мельники (урочище Ляпове), західній частині селища Шацьк тощо.

Торік інформували, що каналізацію в селі Світязь збудували на 90%. Зводити сучасну систему каналізування в Шацькій громаді почали ще у 2019 році.

Нині в громаді запланували наступні роботи: випробування ємностей очисних споруд на водонепроникність, монтаж технологічного обладнання, налагодження автоматизації технології виробництва, оздоблювальні роботи, антикорозійна обробка установок очищення води, влаштування блискавкозахисту, облаштування обвідного трубопроводу, технологічних колодязів, встановлення лічильників, будівництво трансформаторної підстанції, пусконалагоджувальні роботи, озеленення тощо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити