image
 |  72 9 Жовтня 2024 | 08:28

Фірми Порошенка та партнерів присвоїли 167 млн грн держфінасування, яке мало піти на підтримку «Євросолідарності», – рух «ЧЕСНО».

Фірми Порошенка та його соратників протягом 7 років витратили 167 млн грн бюджетних грошей, які держава давала на діяльність партії «Євросолідарність».

Про це йдеться в аналізі Руху ЧЕСНО, - пише телеграм-канал Труха.

У виданні стверждують, що ці гроші до партії не дійшли: в гетьмана вивели їх на 15 фірм-прокладок. 5 з них належать Порошенку особисто. Серед них, зокрема, і телеканал «Прямий». 

У видання додають, що всі ці гроші пішли насправді на телеканали, охоронні фірми, спортивні клуби та інші неполітичні структури Порошенка.

Крім того, партія Порошенка надіслала близькій ГО «Солідарна справа громад», яка збирає гроші з українців на викуп хабарників з суду, майже 120 млн гривень. Керує організацією Антоніна Бузіло, яка входила у виборчий список «Європейської солідарності».

Нещодавно, НАЗК зловило партію Порошенка на нецільовому використанні 35 мільйонів гривень держфінансування – гроші в Порошенка прокручували під відсотки. А сам «гетьман» лише за вересень збагатів на понад 1,1 млрд. Більшу частину цього мільярду Петро Олексійович задекларував на свій день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні затримали кремлівського ідеолога: йому загрожує довічне

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити