image
 |  2 22 Червня 2018 | 13:15

«Фізична культура і спорт – здоров’я нації», - у Луцьку відбувся спортивний захід

21 червня 2018 року в дворі будинків № 3 і 5 по вулиці Рівненській провідний професіонал комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Зінь організувала і провела Фестиваль спорту «Фізична культура і спорт – здоров’я нації» для дітей та молоді за місцем проживання мікрорайону Київський майдан – Балка, з нагоди святкування Дня молоді.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.
 

 

 

Окрім цього, по всьому світу до дня заснування Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року) щороку проводяться Олімпійські дні бігу. Саме тому, з метою популяризації олімпійського руху, спортивне свято розпочалось легкоатлетичним забігом за участі вихованців «Лучеська», осередку КЗ «Спорт для всіх», який знаходиться в будинку вищезгаданого двору. Після легкоатлетичного розігріву, діти виконали «веселу руханку».
 

Спортивно-розважальна програма заходу включала: змагання з фризбі, метання набивного м’яча на дальність. Також всі охочі мали змогу позмагатись в естафетах: «Флорбол», «З баскетбольним м’ячем», «Перенеси кульку». Та найцікавішою була комбінована естафета, де окрім різних перешкод потрібно було пролізти крізь тунель. Намагаючись випередити своїх суперників, діти старанно виконували всі завдання.
Всі хто прийшов на захід отримали солодкі призи, а переможці – дипломи від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська метальниця молота обійшла росіянку і виграла «золото» в Греції (ФОТО)

І на заверщення заходу Наталія Зінь  провела інформаційно-пропагандистську акцію «Червона картка» - «Реальність починається з тебе!». Одним із головних завдань Акції, є залучення населення до рухової активності,  здорового способу життя та протидія шкідливим звичкам.
Загалом свято видалось веселим і цікавим. Всі присутні активно і спортивно провели дозвілля.

Запрошуємо всіх охочих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:
- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;
- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;
- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;
- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;
- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;
- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;
- приміщення «Лучеськ» - вул. Рівненська, 5;
- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити