image
 |  2 29 Червня 2020 | 09:14

Плюс 1: ФК «Волинь» отримав результати третього ПЛР-тестування на COVID-19

У п’ятницю, 26 червня, одразу по приїзду основної команди після матчу проти «Чорноморця», футбольний клуб «Волинь» провів повторне ПЛР-тестування футболістів, тренерів та персоналу на наявність коронавірусу COVID-19.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Серед результатів обстежень один виявився позитивним – наявність зараження на коронавірус підтвердилося в одного із працівників клубу. Серед футболістів та тренерського штабу нових випадків зараження не виявлено. Команда у штатному режимі готується до наступного поєдинку: 30 червня о 19:00 в Луцьку «Волинь» зіграє проти київської «Оболоні Бровара».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Волині» – два випадки коронавірусу, матч із «Чорноморцем» відбудеться на день пізніше

Нагадаємо, що перед поєдинком «Волині» проти «Чорноморця» серед результатів другого тестування було виявлено два випадки зараження коронавірусом. З 23 червня обидва заражених знаходяться на самоізоляції згідно із медичними вимогами.

"Бажаємо якнайшвидшого одужання зараженим, а також міцного здоров'я усім, аби пандемія, яка поставила "на паузу" увесь світ, нарешті закінчилася!

Також закликаємо усіх дотримуватися умов карантину, санітарно-гігієчнічних та медичних вимог, адже багато хто уже встиг пересвідчитися, що це не фейк і не жарти... Здоров'я усім!", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дефіле до Дня Конституції: Луцький військовий оркестр записав шоу в Замку Любарта (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити