image
 |  2 31 Серпня 2021 | 15:57

ФК «Волинь» зустрінеться у поєдинку з «Карпатами»: трансляція онлайн

Кубок України, третій попередній раунд. 31 серпня, Львів, стадіон «Україна». Початок – 19:00. Пряма трансляція – YouTube.

Третій попередній раунд Кубка України все ще зводить між собою колективи зі змагань ПФЛ, які уже з наступного етапу будуть чекати на доєднання до турніру команд УПЛ. А одне із найгарячіших протистоянь за участю «Волині» відбудеться у Львові!

Оновлені «Карпати» зуміли добряче пошуміти минулого літа – Андрій Тлумак та його клуб отримали у розпорядження не лише справжню емблему «Зелених Левів», а й відчутний десант досвідчених футболістів (багато із яких працювали з керманичем ще у «Волині») як з Першої ліги, так і з УПЛ. Звісно ж, перед таким колективом не може ставитися ніяких інших завдань, крім виходу до Першої ліги, однак у двох останніх матчах львів’яни поступалися конкурентам з «Діназу» та «ЛНЗ» (двічі з однаковим рахунком 0:1). Можна не сумніватися, що у відродженому протистоянні «Волині» та «Карпат» господарі захочуть реабілітуватися за останні невдачі та подарувати місцевій публіці хороший вечір вівторка…

«Хрестоносці» у суботу зазнали першої поразки сезону – команда півтора тайми на рівних змагалася із головним фаворитом Першої ліги – харківським «Металістом», однак у підсумку таки завершила матч на щиті – 0:3. Головною проблемою для Альберта Шахова було відновлення хлопців перед кубковим поєдинком, адже на відміну від опонентів, на цей процес у «Волині» було лише два дні. Не виключено, що тренерському штабу нашої команди доведеться провести ротацію складу, однак усі хлопці налаштовані показати себе у матчах проти колишніх одноклубників та принциповому футбольному «батлі» Луцька та Львова, а самі «червоно-білі» вже не раз приємно дивували цього сезону. Чому б не зробити це ще раз прямісінько у Львові?!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити