image
 |  9 14 Вересня 2020 | 20:54

Фонтан на Театральному майдані Луцька не вдалось облаштувати через карантин та антимонопольний комітет

На Театральному майдані Луцька не вдалось облаштувати фонтан через коронавірус та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті.

Про це інформує ВолиньPost.

Нагадаємо, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що фонтан на Театральному майдані планували завершити до Дня Луцька. Вартість робіт – 12,5 мільйона гривень.

За словами Віктора Гуменюка, завершити роботи раніше не вдалося через низку форс-мажорних обставин, зокрема, карантинні обмеження та оскарження трьома учасниками рішення тендеру в Антимонопольному комітеті. Тому договір з переможцем підписали лише у травні, а не як планували в березні, кошти на реалізацію проєкту також отримали наприкінці травня.

«На сьогодні бетонні роботи закінчені, хоча саме розбирання бетонного «корита» фонтану мало тривати 3 місяці. Цього тижня почнеться монтаж обладнання», - сказав очільник «Луцькводоканалу».

Не передбачали й благоустрій навколо фонтану, адже попередньо відповідні роботи планували здійснити в рамках реконструкції Театрального майдану, тому на сьогодні триває коригування проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підсвітлення Лютеранської Кірхи перебачили в бюджеті 688 тисяч

Так, біля водограю хочуть встановити багаторівневі лавки.

«Говорити, що відкриття буде під якусь дату - недоцільно. Якщо не виникатиме форс-мажорів, у межах місяця фонтан зроблять. Він буде дуже цікавим, насамперед з точки зору локації, бо амфітеатр складний», - додав Гуменюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити