image
 |  5 28 Червня 2021 | 20:20

Fozzy Group відсторонила маркетинг-директора за антиукраїнські висловлювання в соцмережах

Група компаній Fozzy Group розгляне можливість припинення співпраці з маркетинг-директором одного зі своїх стартапів В’ячеславом Баранським на тлі скандалу в соцмережах.

Про це повідомляють у прес-службі Fozzy Group.

У повідомленні сказано, що група компаній не поділяє висловлювання Баранського. У прес-службі підкреслили, що Fozzy Group дотримується проукраїнської позиції, а також підтримує державний суверенітет України.

У зв’язку зі скандалом, в який потрапив Баранський, група компаній проведе службове розслідування, на час якого маркетинг-директор склав свої повноваження.

“Наскільки Fozzy Group і зокрема “Сільпо” займає проукраїнську позицію, відомо всім, хто стежить за нашими діями роками. Віддаємо перевагу тому, щоб доводити це щоденною працею разом з тими, хто так само вірою і правдою робить добрі справи саме тому, що це наша країна, а справи дійсно потрібні, а не заради піару або марнославства”, – йдеться в заяві.

Нагадаємо, що маркетинг-директор одного зі стартапів “Fozzy Group” В’ячеслав Баранський підтримав російських виконавців і образив українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онкохворим дітям Волині придбали апарати для точного введення хіміотерапії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити