image
 |  0 7 Жовтня 2020 | 11:52

Франція-Україна: матч відбудеться, у воpотах – Бущан і Шовковський?

Спеціальна комісія уряду Франції дозволила в Парижі проведення 7 жовтня товариського футбольного матчу проти команди України, повідомив шеф-продюсер каналів «Футбол 1/2/3» Іван Гресько.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Як уточнив Гресько, наша збірна повністю задовольняє всім вимогам сторони, що приймає: в команді є необхідний мінімум у 13 польових футболістів і воротаря, готових провести матч. Збірна не планує довикликати на матч проти Франції додаткових голкіперів на допомогу Георгію Бущану.

Тест Романа Яремчука на коронавірус, який форвард здав сьогодні вранці, виявився негативним. У день гри українські футболісти пройдуть ще одне тестування на COVID-19.

Як повідомляв «OBOZREVATEL». легендарний український воротар Олександр Шовковський узяв участь у тренуванні разом із командою на «Стад де Франс». Як розповів сам голкіпер, він не збирався повертатися в футбол, однак обставини виявилися вищими за це.

Як повідомляв OBOZREVATEL, напередодні товариського матчу з Францією основний голкіпер української збірної Андрій Пятов здав позитивний тест на коронавірус. Пізніше стало відомо, що COVID-19 заразилися воротарі Паньків і Лунін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» вдома обігpала «Агробізнес» (Волочиськ) – 2:1 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити