image
 |  4 19 Серпня 2019 | 11:33

ФЦ «Ковель-Волинь» переміг «Луцьксантехмонтаж №536» у Чемпіонаті України серед аматорів

ФЦ «Ковель-Волинь» переміг «Луцьксантехмонтаж №536» у Чемпіонаті ААФУ. 

У 3-му турі Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» на домашньому стадіоні «Верес» приймав свого принципового суперника, срібного призера першості області та володара Кубка Волині «Луцьксантехмонтаж №536», - повідомляє сайт Kovel.tv.

Саме матч за цей трофей став останньою зустріччю цих команд, у якій із мінімальним рахунком 1:0 перемогли лучани.

З перших секунд футболісти показали, що на полі зійшлися гідні суперники, а гра носить принциповий характер. У першому таймі обидві команди створили приблизно однакову кількість небезпечних моментів, однак першими відкрили рахунок у матчі лучани. На 38-ій хвилині голкіпер "червоних" Дмитро Дувакін невдало відбив дальній удар капітана ЛСТМ Василя Олійника, який вивів гостей вперед. Перша половина закінчилась із мінімальною перевагою «Луцьксантехмонтаж №536» — 0:1.

Після перерви ковельчани виглядали значно активніше. На 15-ій хвилині другого тайму Іван Данилюк вдало замкнув подачу з правого флангу від Богдана Заліпського та відновив паритет у зустрічі. Через 8 хвилин після чергової атаки господарів поля "Педро" в падінні вдруге порадував ковельських вболівальників, яких на "Вересі" в той вечір зібралось чимало. ФЦ "Ковель-Волинь" продовжував домінувати на полі і за 7 хвилин до кінця основного часу Олександр Ліщук вийшов віч-на-віч із голкіпером лучан і поставив крапку в матчі — 3:1.

Інші матчі 3-го туру у 1-ій групі Чемпіонату ААФУ закінчились так: Світанок-Агросвіт (Шляхова) – Агрон (Великогаївська ОТГ) - 0:0; Покуття (Коломия) – Епіцентр (Дунаївці) - 4:2 (3:0).

Після трьох турів Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» має в активі чотири очки.

Наступний матч ковельчани проведуть 24 серпня в Луцьку проти цьогорічного Чемпіона Волинської області ФК «Вотранс».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити