image
 |  4 3 Листопада 2021 | 11:24

Футболіст з Луцька хизувався своїм гонораром у 500 тисяч доларів

Найбільша премія футболіста з Луцька, який на сьогоднішній день грає у російській команді, Тимощука на чемпіонаті світу-2006 була в районі 500 тисяч доларів одразу за кілька матчів.

Про це у одному з інтерв'ю заявила ексдружина Тимощука Надія Навроцька.

– Які премії мали Тимощук?

– У Зеніті були великі премії, як і в Україні, але не у всіх клубах, а лише таких, як «Динамо» та «Шахтар». Дивлячись, яка це гра, ти в основі або в запасі. Якщо завжди основний гравець, то від 10 до 100-150 тисяч доларів за матч. Це чималі бонуси. У Європі такого немає, зокрема, в Баварії. У них бонуси за гру 1000 із чимось, дрібниця, якщо порівнювати із Зенітом чи Шахтарем. Бувають великі премії у мюнхенському клубі, хіба що за Лігу Чемпіонів – коли її виграли, дали 70 тисяч євро премії, але це раз у житті таке буває.

– Яку найбільшу премію отримував Тимощук?

– Мабуть, чемпіонат світу 2006 року. Це було в районі 500 тисяч доларів одразу за кілька матчів.

– Все приносив додому, чи щось приховував від вас?

–Він все приносив додому, вірніше до банку. Навіщо від мене ховати? Адже я не стежила за тим, куди він подіє ці гроші. Я довіряла людині, не страждала на параної. Від мене особливо ховати не треба було.

Тимощук міг сказати, що програв там у карти 10 тисяч. Футболісти всі грають у карти, постійно. Просто хтось на менші гроші, хтось більші. В основному не великі, завжди на маленькі, там, по пару сотень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському місті понад шістсот учасників АТО – в черзі на земельні ділянки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити