image
 |  4 26 Червня 2020 | 17:42

Футболістів ФК «Волинь» тестують повторно: у двох тренерів виявили коронавірус

Недужі на коронавірус працівники клубу ФК "Волинь" - двоє тренерів команди.

Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, про два позитивні тести на коронавірус у команді стало відомо 23 червня. Тоді, пресаташе Дмитро Кузнєцов розповів Суспільному, що на коронавірус захворіли не футболісти.

Станом на сьогодні у клубі не коментують хто саме отримав позитивні результати ПЛР-тестування. Як повідомив телефоном Дмитро Кузнєцов, футболістів та працівників клубу тестують повторно. Результатів очікують за кілька днів.

Тим часом у фанатській групі команди Fan-project Volyn повідомили хто з тренерського складу був відсутній на останній грі ФК "Волинь" та ФК "Чорноморець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причини зростання захворюваності на коронавірус у Луцьку

26 червня видання "Футбол 24" опублікувало інтерв'ю головного тренера ФК "Волинь", де він розповідає свій стан після зараження коронавірусом.

Зі слів пресаташе клубу Дмитра Кузнєцова, нині гравці команди готуються до наступного матчу. Він має відбутися 30 червня. На полі зустрінуться ФК "Волинь" та "Оболонь Бровар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше половини українців переконані, що коронавірус штучний - опитування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити