image
 |  2 13 Вересня 2018 | 14:10

Галюцинації та температура: у школі масово отруїлися діти (ВІДЕО)

У школі №62 міста Дніпро сталося масове отруєння дітей. У 16 школярів з одного класу почалася нудота, галюцинації і піднялася температура. Шість дітей потрапили до лікарні 12 вересня.
Спочатку медики вважали, що це ентеровірусна інфекція, але потім поставили діагноз – отруєння. Стан усіх медики оцінюють як середньої тяжкості, - повідомляє "Інформатор".
Сьогодні дітей в школі майже немає - туди приїхала комісія, в тому числі санепідстанція з перевіркою. На заняття не вийшли більше 250 дітей, а це майже 30% всіх учнів. Вирішується питання про те, наскільки ситуація критична і чи потрібен карантин.
"Із завтрашнього дня в школу ми будемо приймати тільки тих дітей, у кого є довідка про те, що він здоровий. Бо не зрозуміло, що це за інфекція і з чого все почалося. Поодиночні випадки зі схожими симптомами були ще на тому тижні ", - зазначила Олена Назаренко, в.о директора школи № 62.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ підозрює Омеляна у незаконному збагаченні
Сьогодні, 13 вересня, біля школи зібралися батьки.


"Дійшло до того, що у дитини вночі почалися галюцинації. Були в лікарні, поки все вказує на те, що це отруєння. Ми здали аналізи, чекаємо результатів і тоді ситуація остаточно проясниться. Але на їжу в їдальні дитина скаржилася неодноразово, каже, що все неїстівне, булочки дерев'яні, що можна об стіл стукати, каша холодна", - розповіла Аліна Артеменко, мама хлопчика, який також захворів.

У шкільній їдальні кажуть, що діти отруїлися не у них і продовжують годувати учнів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити