image
 |  2 22 Листопада 2017 | 16:39

«ГаРмИдЕр» монодіятиме у Коломиї та Чернівцях

Луцький театр «ГаРмИдЕр» під час творчої лабораторії створив спектакль, історії якого безпосередньо торкаються багатьох українських міст.

Про це 22 листопада 2017 року повідомляє сайт «ГаРмИдЕр».

Прем’єра відбулася у Луцьку — у місті дитячих спогадів одного з героїв. На черзі — покази у Коломиї і Чернівцях.

В основі вистави — сім яскравих документальних історій поетів кривавого ХХ століття. Пауль Целан, Маріє Ундер, Юзеф Лободовський, Зузанна Гінчанка, Лариса Геніюш, Чеслав Мілош та Олена Теліга постають перед глядачем нехрестоматійно-оголеними. Вони радіють, люблять, зраджують, втікають і стрибають з мосту… Зворушливо-інтимні факти їх біографій та пронизливі вірші поєднуються у динамічних речитативно-пластичних історіях, що лишають по собі болючий червоний слід та бажання знову стати маленькою дитиною, яка кидає камінці на березі річки.

Ці сім історій варто пережити.

Ці семеро хочуть говорити до вас рядками своїх віршів.

Kolomyja-A3-web-724x1024Зустрінемося на межі війни і кохання й послухаємо їх та поговоримо з собою в Коломиї 25 листопада о 18:00 у концертному залі «Габсбург» (бульвар Лесі Українки, 32а), детальна інформація;

Chernivtsi-A3-web-724x1024у Чернівцях 26 листопада о 19:00 у КБУ «Центральний палац культури Чернівців» (Театральна площа, 5), детальна інформація.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити