image
 |  0 15 Вересня 2021 | 19:06

Гастрономічний фестиваль у Володимирі відвідає відомий телеведучий

Уже цієї неділі, 19 вересня у парку «Слов’янський» відбудеться найсмачніша подія року – п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи». Головна страва цьогорічного фестивалю – млинці з різними начинками, якими частуватимуть усіх охочих. У «меню» гастрономічної події понад 20 локацій з майстер-класами, конкурсами, розвагами та дегустацією страв.

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться о 12:00. Після виступу духового оркестру ДМШ біля сцени відбудуться кулінарні майстер-класи від Костянтина Грубича та Володимира Юріна, котрі готуватимуть оригінальні млинці.

На території проведення фестивалю діятиме професійний фуд-корт на усі смаки, медовий ярмарок від братства бджолярів землі Волинської та ярмарок хенд-мейду. У програмі фестивалю також конкурс серед ресторанів міста «Смачний млинець» та кулінарні посиденьки від Територіального центру соціального обслуговування «В гостях у бабусі»

На «Смаковиці» відбудеться дегустація млинців від смачних партнерів фестивалю, частування чаєм та різноманітною випічкою від Володимир-Волинського хлібозаводу, пончиками від «Шацьких господинь». А ще пригощатимуть «Володимирською юшкою» та тематичними млинцями Центр професійної освіти, агротехнічний коледж та фаховий педколедж.

На гастрономічному фестивалі буде не лише смачно, а і насичено цікаво. Зокрема, на «Пізнавальній галявині» репетиторський центр «Діалог» та клуб «ДОМовичок» проведуть такі активності та майстер-класи:

12:00 – квіти з їстівним сюрпризом від «Діалогу»,

13:00 – пластилінова кулінарія від «Діалогу»,

14:00 – майстер-клас «Їстівні предмети з солодощів» від «ДОМовичка»,

15:00 – квест «Олів’є»,

16:00-19:00 – настільні ігри, цікава англійська, загадки, фуд-кросворди, безпрограшна лотерея та цікаві забавки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькій школі прокоментували жорстоку бійку учнів, яку знімали на камеру

У день проведення фестивалю «Смаковиця по-володимирськи» святкується День батька, якому Центр позашкільної освіти присвячує роботу локації «Подарунки для тата». Разом із викладачами ЦПО діти зможуть виготовити:

о 12.30 – рамочку з сірників для тата та декоративну пташку з розписом,

о 14.00- мильну троянду та сердечко в техніці сухого-мокрого валяння вовни.

На «Творчій галявині» також відбудуться майстер-класи від народних умільців для дорослих і дітей:

13.00 – розпис пряників,

14.30 – глиняні свищики, ліплення з глини,

15.30 – воскові свічки.

Цікаві балачки на «Креативній галявині» відбудуться із гостями фестивалю:

12:15 – Іриною Зінкевич (блогерка),

13.15 – Володимиром Юріним (шеф-кухар),

14.30 – Костянтином Грубичем (ведучий),

15.30 – Лесею Панасюк (кондитерка).

Окрім цього, на «Смаковиці» на вас чекають вікторини серед глядачів, призи та нагородження інтернет-переможців, яскраві фотозони, насичена концертна програма денної сцени та «антикалорійна» дискотека ввечері, а ще гастротур містом від Туристично-інформаційного центру та багато інших активностей. Отож, не зволікайте та приходьте цілою родиною на «Смаковицю», аби отримати порцію гарного настрою та смачного частування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити