image
 |  32 27 Липня 2020 | 20:51

682 тисячі розрахункових: генерал Шпига більше не працює в поліції

При звільненні зі служби він отримав 682 тисячі гривень одноразової допомоги.

Про це повідомляє «Волинь-нова».

Ексначальник ГУНП у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига вийшов на пенсію. При звільненні зі служби в поліції він отримав 682500 гривень одноразової матеріальної допомоги.

Про це свідчить електронна декларація Петра Шпиги, яку він подав 23 липня цього року.

Нагадаємо, Петро Шпига з 9 квітня 2014 року до лютого 2020 року очолював поліцію Волинської області. Після цього його перевели до Києва, де генерал Шпига працював помічником голови відділу аналізу управління аналізу та координації Департаменту забезпечення діяльності голови Нацполіції. Тоді ж поліцію Волині очолив Юрій Крошко.

Довідка: Петро Петрович Шпига народився 30 вересня 1973 р. у селі Чмикос Любомльського району. У 1995 р. закінчив Луцький державний педагогічний інститут. У 1996 р. закінчив Українську академію внутрішніх справ. У 2001 р. закінчив Тернопільську академію народного господарства.

Службу в правоохоронних органах розпочав 1995 року. З червня 2005 р. обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області. З 9 квітня 2014 року до лютого 2020 року очолював поліцію Волинської області. Після звільнення і до звільнення зі служби генерал Шпига працював помічником голови відділу аналізу управління аналізу та координації Департаменту забезпечення діяльності голови Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку оперативники вилучили близько 3 кілограми бурштину та наркотики (ВІДЕО, ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити