image
 |  2 27 Січня 2021 | 15:54

Герої не вмирають: свій 44-й день народження міг би відзначати боєць із Луцька

Свій 44-й день народження міг би відзначати волинський військовий Мирослав Станіславович Столярчук з позивним "Мирон". Родом з Підгаєць Луцького району.

Про це пише Книга пам'яті полеглих за Україну.

Мирослав Станіславович був міліціонером роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Волинській області.

"Сьогодні 27 січня мало б виповнитись 44 роки моєму брату Столярчуку Мирославу.  Спочатку був Майдан Гідності. Далі війна на Сході. Оборона Іловайська, «Зелений коридор» від Путіна та безглуздий вихід від генштабу та усього командування. Далі пропав зв’язок. Більше ми його не чули. Лише в управлінні поліції нам казали, що його шукають, можливо в полоні. Надію мали цілих чотири місяці. На жаль він загинув. Завдяки мамі Саши Сивого, яка своїми силами, будучи на Сході, знайшла свого Сашка та нашого брата уже похованих. Сашко теж воював у складі добровольчого спецпідрозділу «Світязь»", -  пригадує брат військового Тарас Столярчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов із життя депутат Волинської обласної ради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити