image
 |  4 4 Липня 2019 | 11:32

Геть катів України: у Києві націоналісти пікетують Конституційний суд

Об’єднані націоналісти ВО “Свобода” пікетують Конституційний Суд України, щоб захистити закони про люстрацію та декомунізацію.

Про це повідомляють у спільноті ВО “Свобода”.

Під час акції протесту народний депутат України, свободівець Андрій Іллєнко заявив:

“Зараз влада намагається перевірити чи ми будемо терпіти і чекати, чи ми будемо боротися: на вулиці, в судах, на виборах і в парламенті за те, щоб московська агентура не стала знову на керівні позиції в країні. Ми не дозволимо згортати ті нечисленні закони, які були ухвалені попередньою владою.

Закони про люстрацію та декомунізацію не діють так, як мали би діяти насправді, але важливий символізм. Якщо ці закони скасуються – це сигнал про те, що згортається все те, за що ми боролися на Революції Гідності та після неї.

Читайте також: Зачепите мову - складете компанію папєрєднікам у Ростові, - Тягнибок команді ЗЕ

Вони перевіряють наскільки швидко і дієво ми реагуємо. Ми прийшли показати, що будемо реагувати на кожен їх ворожий крок. Нам прийдеться зробити ще дуже багато роботи, щоб запобігти реваншу. Але ми нікуди не тікаємо з країни: будемо тут і будемо боротися до повної перемоги”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити