image
 |  0 13 Вересня 2018 | 10:07

Гірка Полонка звинувачує луцьку владу в байдужості

Голова Гіркополонківської сільської ради Ніна Симонович поскаржилася на байдуже ставлення з боку луцької міської влади, яка не проявила достатньо ініціативи для налагодження співпраці між селом та містом.
Про це йшла мова під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією.
Так голова Гіркополонківської сільради заявила про намір утворити ОТГ з селами Ратнів, Лаврів, Баківці та Радомишль. Водночас, вона додала, що ведуться переговори з Коршевим та Чаруковим.
Ніна Симонович зауважила, що луцька влада не проявила достатньо ініціативи аби переконати селян у вигідності приєднання до міста. Так, на громадські обговорення у Гірку Полонку не з'явився жодний представник нинішньої влади.
Депутат Луцької райради Олександр Свирида теж поскаржився на те, що Луцька влада за півтора роки не продемонструвала достатнього бажання налагодити комунікацію з селами.
"У людей немає довіри до влади Луцька. Немає діалогу. Тому громади сіл не дуже хочуть приєднуватися до міста", - зазначив депутат.

Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності свободівець Анатолій Вітів закликав міську владу Луцька налагодити діалог з селами і пропонувати їм вигідні варіанти співпраці.
"Народ має відчути довіру до міської влади. Луцьк однозначно потребує розширення. Немає проблеми в тому, щоб внести зміни у перспективний план пізніше. Тому активізовуйте переговори, переконуйте, заманіть людей вигодою від приєднання до Луцька", - рекомендував Анатолій Вітів.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити