image
 |  1390 29 Липня 2024 | 19:49

Гірка втрата для Волині: обірвалося життя двох Захисників

На війні обірвалось життя двох захисників з Волині: Анатолія Демчука та Петра Корука.

Про це повідомляють громади, - пише ВолиньUA.

Помер військовослужбовець Анатолій Сергійович Демчук - житель села Жорнище, 08.05.1986 р. н.

Захисник України, старший стрілець з січня 2024 року став на захист України, боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами. Навіки пам’ять про захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», - йдеться у дописі Олицької громади.

У вівторок, 30 липня, орієнтовно о 10:30 годині, жителів сіл Дерно, Хром’яків, Дідичі, Залісоче, селища Олика, сіл Чемерин, Носовичі, Жорнище та усіх небайдужих мешканців громади просять вийти та гідно зустріти траурний кортеж захисника Анатолія Демчука, який виїде з Луцька о 10 годині.

Орієнтовно о 11 годині відбудеться прощання з Героєм в рідній домівці воїна за адресою: село Жорнище вулиця Затишна, 38.

Заупокійну панахиду відправлять орієнтовно о 12 годині в храмі Великомученика Димитрія Солунського села Жорнище.

Поховають воїна в рідному селі Жорнище, на місцевому кладовищі.

На Харківщині загинув 32-річний Герой Петро Корука, - повідомляє Боратинська громада.

Трагедія сталась 27 липня 2024 року. Житель села Городище, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, отримав поранення несумісні з життям під час мінометного обстрілу противника біля населеного пункту Стариця Чугуївського району Харківської області.

Про дату та час поховання повідомлять додатково.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити