image
 |  4 1 Жовтня 2023 | 20:18

Голою косить газон і доглядає за кіньми: 32-річна фермерка стала мільйонеркою на фото 18+

Австралійка 32-річна Хані Брукс заробила мільйон доларів за два роки, продаючи пікатні фото в інтернеті. Жінка знімає контент, у якому голою косить газон або займається садівництвом.

Крім роботи в секс-індустрії вона утримує ферму і виховує двох маленьких дітей, пише таблоїд Dailystar.

Брукс розповіла, що в 2021 році вона залишила маркетинговий бізнес і почала публікувати зухвалий контент, на якому за місяць заробила понад $6 тис. Зніматися їй допомагає чоловік.

Кожного ранку Хані п'є каву, відводить дітей до школи й приступає до роботи. Вона любить роздягатися, коли доглядає за кіньми, збирає яйця, перевіряє корів і гуляє з собаками.

Частина її роботи полягає в тому, щоб приймати запити від клієнтів.

"Я отримую багато прохань одягненою прогулятися по багнюці або витирати бруд з ніг. Одного разу мені довелося викурити сигарету повністю одягненою", – поділилась жінка.

Чоловік Хенк підтримує те, що вона робить, і також бере участь у зйомках. Спочатку жінка публікувала контент не показуючи обличчя, оскільки живе в маленькому місті. Стала популярною після того, як почала зніматися разом з чоловіком.

"Я вклала в це своє серце і душу. Це справді неймовірно, коли у вас є платформа, яку ви любите, над якою ви можете наполегливо працювати, і вам добре платять", – підсумувала Брукс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити