image
 |  2 21 Грудня 2018 | 13:46

Голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міськраді охарактеризував бюджет-2019

У бюджеті -2019 головне завдання – вірно розставити пріоритетні напрямки.

Про це голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Микола Федік заявив під час обговорення проекту бюджету на 2019 рік.

Свободівець відзначив, що існує велика проблема з хронічним системним невиконанням державою та урядом Гройсмана своїх зобов’язань перед містом в частині недофінансування освіти і медицини, невідшкодування перевезень пільговиків.

«Якби нам дали ці фінанси, ми б змогли вирішити питання добудови школи №13 та інші проблемні моменти. Головне завдання бюджету - правильна розстановка пріоритетів. Чи доцільно будувати фонтан? Чи все-таки більш актуальне питання фінансування утеплення будинків і підвищення енергоефективності? Сподіваюся у 2019 році буде вирішена проблема Центрального ринку. Більша увага приділятиметься розвитку туризму. Важливо також врегулювати відносини між навколишніми селами та Луцьком, забезпечити справедливі та рівноправні стосунки. Не можна за рахунок бюджету міста вирішувати питання громад, які не бажають приєднуватися до Луцька. Ще одне завдання, повернути великі підприємства, які знаходяться у місті, але платять податки в села, у Луцьк», - відзначив Микола Федік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, що буде з переповненою школою №13

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити