image
 |  2 19 Квітня 2020 | 16:03

Голова фракції ВО «Свобода» у Луцькраді вітає лучан зі світлим святом Христового Воскресіння

Голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді привітав лучан зі святом Великодня.

Вітання депутат Микола Федік розмістив на сторінці у facebook.

"З давніх-давен щороку українці святкують Великдень. Це весняне свято об'єднує родини і сім'ї, дарує радість, віру у добро. Нагадує, що існує щось незмінне і вічне у цьому мінливому та неспокійному світі.

Великдень 2020 року особливий, бо відбувається у зовсім незвичних умовах. Пандемія коронавірусу вплинула не лише на наші плани, змінила ритм життя, змусила відмовитися від багатьох речей. Вона забрала у багатьох можливість святкувати так як це було раніше. Позбавила радості спілкування. Привела до переосмислення цінностей та пріоритетів.

Святкуючи цьогорічну Пасху, пам'ятаймо, що віра в першу чергу - у наших душах і серцях. Нехай тимчасові обмеження не затьмарюють ваш настрій та зміцнюють характер. Бережіть себе і своїх близьких. Цінуйте один одного та не забувайте, що всі ми - представники великої української родини. Впевнений: спільними зусиллями ми подолаємо будь-які труднощі.

Бажаю усім вам і вашим родинам радісних свят і міцного здоров'я. Хай добро, мир, щастя і взаємна повага панують у ваших домівках. А святкові дні подарують відчуття гармонії та впевненості у завтрашньому дні.

Христос Воскрес!", - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити