image
 |  11 7 Лютого 2019 | 13:58

Голова Гіркополонівської сільради встановила вартість навчання дітей у музичній школі в розмірі 16,3 тисячі

Голова Гіркополонківської сільської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Ніна Симонович скерувала лист до Корщівської сільради, в якому встановила річну вартість навчання однієї дитини в дитячій музичній школі села Гірка Полонка у розмірі 16 364 гривні.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Оскільки у музичній школі навчається троє дітей з села Коршів, то сума субвенції з бюджету сільради у бюджет Гіркої Полонки має становити понад 49 тисяч гривень. Між тим, батьки учнів Гіркополонківської музичної школи і так сплачують вартість навчання у школі. Однак, Ніна Симонович аргументує свою позицію тим, що школа тепер утримується з місцевого бюджету.

З цього приводу депутатом Луцької районної ради від ВО «Свобода» Вадимом Веремчуком було скеровано депутатське звернення до прокурора, начальника відділу поліції, голів районної ради та районної адміністрації з вимогою захистити права дітей Коршівської сільської ради на здобуття позашкільної освіти та забезпечити найкращі інтереси дитини, що спрямовані на задоволення їхніх індивідуальних потреб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лохина від волинських депутатів

«Сподіваюся, що правоохоронні органи нададуть належну оцінку намаганню пані Симонович заробити на навчанні в музичній школі дітей з села Коршів», – зазначив депутат Вадим Веремчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити