image
 |  16 9 Вересня 2020 | 16:05

Голова Горохівської «Свободи» Валентина Магурчак йде у мери Горохова (ВІДЕО)

Голова Горохівської районної організації ВО «Свобода», депутат Горохівської районної ради, відома активістка Революції гідності та волонтерка Валентина Магурчак записала відео звернення до земляків, у якому заявила про свій намір балотуватись на посаду Горохівського міського голови.

Про це Валентина Магурчак заявила на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Друзі!

Я прийняла рішення...», – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник «Свободи» здобув перемогу на виборах до Мар'янівської ОТГ на Волині

«25 жовтня Горохів обиратиме голову об’єднаної міської територіальної громади. Наше невелике містечко має багату історію та власні традиції місцевого самоврядування. Понад 400 років тому Горохів отримав Магдебурзьке право. Місто пережило часи розквіту і занепаду. У роки Другої світової Горохів був одним із центрів УПА на Волині. Незважаючи на всі випробування, місто завжди відроджувалося і демонструвало силу духу.

Горохів – невелике містечко. Але для мене воно має власну унікальність та неповторність. Мені подобаються люди, які тут живуть. Мені подобаються його затишні вулиці та спокійний ритм життя. Мені подобається те, що місто має власний характер і громадянську позицію.

Я люблю свій рідний Горохів. Тут я народилася, сказала перше слово і пішла у школу. На вулицях цього міста я гралася у дитинстві. Він став для мене справжнім домом, який я не змогла залишити. І повернулася сюди після завершення навчання.

У Горохові розпочався мій трудовий шлях. Я реалізувала себе як особистість, успішний підприємець, кохана дружина та мати. Тут живе моя сім’я, діти, друзі та багато знайомих. Я вдячна місту за те, що було прихильним до мене.

Цього року в історії Горохова відкривається нова сторінка. Утворюється велика Горохівська територіальна громада, яка об’єднає навколо себе 18 сіл. Кількість населення зросте у 2,5 рази. Важливо, щоб кожен мешканець нової громади, незалежно від місця проживання, відчував себе повноправним членом однієї родини. Відтепер усі ми – єдина сім’я. У наших силах зробити Горохівську громаду успішною та процвітаючою.

Я – представник свободівської команди. Мої побратими є успішними мерами Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Берестечка. Вони демонструють приклади грамотного управління і розвивають свої міста. Команда Горохівської «Свободи» довірила мені балотуватися на посаду міського голови Горохова. Я йду у мери, щоб працювати на громаду», – заявила у своєму відео зверненні Валентина Магурчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мери від ВО «Свобода» мають рекордну підтримку в містах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити