image
 |  7 19 Червня 2019 | 08:25

Голова Мар‘янівської селищної ради Микола Климчук блокує ремонт в садочку: жителів закликають на збори

Жителів Мар'янівки, що на Горохівщині, закликають прийти на збори до клубу через блокування ремонтних робіт актового залу в дитячому садочку головою селищної ради Миколою Климчуком.

Про це у мережі Фейсбук у спільноті «Реалії Мар'янівської ОТГ» повідомляє Вадим Рубаха.

Чоловік розповідає, що депутат Горохівської районної ради від ВО «Свобода» Валентина Магурчак сприяла у виділенні коштів з обласного бюджету на проведення ремонтних робіт актового залу садочку в селищі Мар'янівка.

Кошти вже надійшли і можна було б приступати до виконання відповідних робіт, натомість голова селищної ради Микола Климчук, як розпорядник коштів, не хоче підписати акт на початок проведення ремонтних робіт.

Зважаючи на ці всі моменти Вадим Рубаха, закликає небайдужих жителів, а особливо батьків, у яких діти виховуються у відповідному дитячому садочку, прийти у середу, 19 червня, до будинку культури в 11.00 (год), щоб вирішити це дуже важливе питання.

«Шановні односельчани смт. Мар'янівки прошу не ігнорувати це питання.Магурчак Валентина і партія «Свобода» добилися коштів на ремонт Мар'янівського дитячого садочка.

І гроші вже надійшли до місцевого бюджету. І можна приступати до роботи, але голова селищної ради Климчук Микола Богданович, який нічим не сприяв вибити ці кошти. То і ще як розпорядник даного бюджету не хоче підписати акт на проведення ремонтних робіт.

Тому прошу небайдужих жителів, а особливо батьків. У яких діти виховуються у дитячому садочку, прийти завтра 19.06.2019 до будинку культури в 11.00(год), щоб вирішити це дуже важливе питання. Спасибі усім небайдужим жителям смт. Мар'янівки», - резюмував чоловік.

 

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити