image
 |  5 30 Грудня 2021 | 13:08

Голова Мар'янівської селищної ради спростував фейкову інформацію про список отримувачів землі

Ніякого списку громадян, які мають отримати землю у Мар'янівській громаді за вказівкою не існує в природі.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів голова Мар'янівської селищної ради Олег Басалик.

Посадовець наголосив, що інформація про список отримувачів земельних ділянок у громаді є фейковою і такою, що повністю не відповідає дійсності. Також Олег Басалик розповів про процедуру подання та реєстрації заяв на отримання землі і порядок ухвалення рішень по таким питанням.

"Ніякого списку не існує в природі. Усі заяви людей, які мають бажання отримати землю в громаді, спочатку реєструються у відділі вхідної кореспонденції селищного голови. Потім вони направляються у земельний відділ. А земельний відділ включає ці питання на розгляд земельної комісії. Комісія на своєму засіданні ухвалює рішення підтримати чи відхилити проєкт про виділення земельної ділянки. Але остаточне рішення приймають депутати під час сесії селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську відбудеться Смолоскипний марш на честь Степана Бандери

Щодо осіб, які є так званому списку, то більшість з них відправили заяву на отримання землі поштою. Частину заяв приніс колишній староста Бужанівського старостинського округу. Не бачу в цьому нічого дивного, бо це конституційне право кожного громадянина. За моєю інформацією, земельна комісія не підтримала виділення землі деяким особам, прізвища яких опубліковані на папері. Наразі ці питання винесені на розгляд сесії селищної ради. Однак, у зв'язку з великою кількістю питань порядку денного, їх розгляд запланований на наступне пленарне засідання після нового року. І рішення прийматиме саме сесія", - пояснив ситуацію Олег Басалик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити