image
 |  2 2 Грудня 2020 | 11:16

Голова-мільйонер не може вплинути на Волинську ОДА, аби вирішити проблему з перевезенням

Підгайцівська ОТГ не може вплинути на Волинську ОДА, аби вирішити проблему з перевезенням пасажирів.

Про це пишуть на сторінці громади у facebook.

"Стосовно звернення в соціальних мережах до влади громади щодо погіршення ситуації з перевезенням пасажирів рейсовими маршрутками, ПОВІДОМЛЯЄМО НАСТУПНЕ. Маршрути автобусів по всій області затверджує, оголошує та проводить конкурс, укладає угоду з перевізником Волинська обласна державна адміністрація. Сільська рада не має таких повноважень. Органи місцевого самоврядування фактично відсторонені від важелів впливу на перевізників.

Разом з тим, сільський голова добре обізнаний з цією проблемою, адже вона не нова і нарікання людей були постійно. Звернення Підгайцівської сільської ради до облдержадміністрації з цього питання, як правило, нічого не давали. Тому сільським головою вже опрацьовуються варіанти, як можна покращити ситуацію на рівні громади. У тому числі й запуску в Підгайцівській ОТГ свого маршруту. Велася розмова з новобраним депутатом Підгайцівської сільської ради Миколою Господариком (технічний директор, ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД») про розробку логістики, надання транспортних засобів. Але це справа не одного дня. Надалі будемо інформувати громаду про наступні кроки", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку каву п’ють луцькі муніципали?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити