image
 |  5 13 Серпня 2018 | 06:16

Голова ОДА висловив співчуття родинам загиблих волинських військових

Волинь сколихнула трагічна звістка: двоє волинян загинуло під час проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі. Так, 8 серпня поблизу міста Золоте Луганської області під обстріл потрапив лучанин Андрій Єлістратов, який служив у 14-ій бригаді. Учора ж, 9 серпня, уродженець села Видерта Камінь-Каширського району Сергій Цепух загинув від кульового поранення снайпера неподалік села Мар’ївка Донецької області.
Про це "ВолиньUA" повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
– Ці серпневі дні назавжди залишаться трагічною сторінкою в історії Волинського краю. Адже двоє волинян віддали своє життя, відстоюючи українську незалежність та боронячи її східні кордони. Молоді хлопці, яким довелося передчасно стати чоловіками, так і не створили власних сімей, не дали коріння… Недожили, недолюбили… Висловлюю щирі співчуття родинам Героїв, а також друзям, близьким, бойовим побратимам. Знаю, для Вас, як і для усієї країни, – це непоправна втрата. Вічна пам’ять загиблим синам Волині! - зі скорботою зауважив голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.
Слід додати, що у зв’язку з оголошеним у м. Луцьку Днем жалоби та проведенням панахиди за загиблими на Сході України бійцями вносяться зміни до програми фестивалю «Берегиня». Зокрема, 11 серпня, в суботу, відмінені концертні програми та етнодискотека у центрі міста Луцька (з 14.00 до 22.00).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В луцькому ресторані запускали феєрверки в день жалоби

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити