image
 |  5 11 Березня 2020 | 15:54

Голова Підгайцівської ОТГ відмовляє у наданні земельної ділянки доньці загиблого у російсько-українській війні

Голова Підгайцівської ОТГ Юрій Семенюк відмовляє у наданні земельної ділянки доньці загиблого у російсько-українській війні.

Про це йшла мова під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності та законності, яку очолює голова фракції ВО "Свобода" в обласній раді Анатолій Вітів.

На засідання комісії облради надійшла заява від доньки загиблого учасника російсько-української війни Анастасії Гришко. Як розповіла заявниця, у 2016 році вона звернулася до Підгайцівської сільради з заявою на отримання земельної ділянки. У відповідь їй сказали, що вільні земельні ділянки відсутні. Після цього вона не один раз зверталася усно у сільраду, але чиновники просто розводили руками. Між тим, за цей проміжок часу чимало інших претендентів на отримання ділянок у межах Підгайцівської ОТГ змогли їх отримати.

«Я особисто зверталася до голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка з цього питання. Він постійно відповідав, що земельних ділянок немає. Але в мене є інформація, що за останні роки було роздано чимало земельних ділянок на території Підгайцівської ОТГ. Мене не цікавить ділянка саме у Підгайцях. Я просила в будь-якому населеному пункті нашої ОТГ. А сюди входять чимало сіл. Проте постійно отримую відмову», - розповіла у коментар власкору «ВолиньUA» Анастасія Гришко.

Голова постійної комісії обласної ради з питань законності Антаолій Вітів повідомив, що комісія буде звертатися у правоохоронні органи з вимогою з’ясувати ситуацію і кому насправді були видані земельні ділянки в той час, коли родині загиблого відмовляють у законному праві.

Читайте також: Світ не без добрих людей: у Ковелі хлопець скупив усю продукцію у бабусі (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити