image
 |  11 5 Вересня 2019 | 15:44

Голова Прилуцької сільради стане членом Луцького виконкому

Голова Прилуцької сільради Валентин Арчибасов після приєднання до Луцька стане членом виконавчого комітету Луцької міськради.

Про це під час засідання бюджетної комісії заявив директор Департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль.

За його словами, після завершення приєднання Прилуцької сільської ради до Луцька нинішній сільський голова Валентин Арчибасов стане членом виконкому Луцька. Села Прилуцької сільради наразі збережуть свої назви, але будуть у складі Луцька. Також буде існувати Прилуцький старостинський округ. Водночас, у селах Дачне та Жабка розглядають можливість створення власного округу.

Борис Смаль відзначив, що справжня кількість мешканців Прилуцького, які стануть мешканцями Луцької міської ОТГ, може виявитися більша за нинішню статистику.

«Офіційно на цій території проживає десь 3600 мешканців. Але реальна цифра може бути більша удвічі. Якщо буде проведено перепис населення, ми дізнаємось справжню кількість жителів».

Читайте також: Замість медзакладу - РЦ: лучан обурює ставлення місцевого бізнесмена до міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити