image
 |  2 16 Травня 2021 | 15:18

Голова Волинської ОДА Погуляйко в місяць отримує 7 зарплат вчителя

Стали відомі заробітні плати очільників областей за квітень. Найбільше з усіх голів ОДА минулого місяця заробив глава Луганської ОДА Сергій Гайдай. Він отримав 102 тис. 927 грн.

Про це повідомляє Слово і діло.

Після Сергія Гайдая, який, до слова, не перший місяць отримує найвищу зарплату серед своїх колег, на другій позиції вже звільнений з посади очільник Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко. Його з/п – 66 тис. 690 грн. Таку солідну заробітну платіжку можна пояснити тим, що крім окладу і надбавок він отримав і компенсацію за невикористану відпустку – 27,8 тис. грн.

Ще п’ятеро керівників ОДА отримали за квітень більш як 57 тисяч гривень. Серед них і очільник Волинської області Юрій Погуляйко. У компанії 57-тисячників також керівник Рівненської ОДА Віталій Коваль, Харківської – Айна Тимчук, Сумської – Василь Хома та Чернівецької – Сергій Осадчук.

Зазначимо, що вчитель в середньому отримує 7 500 гривень зарплати. Отож, голова Волинської ОДА отримує приблизно 7 зарплат педагога в місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Для власних потреб» Кватирка? Хто «кришує» нелегальні пилорами на Камінь-Каширщині? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити